Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie 4.9

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Mateusz Zdebel

Mateusz Zdebel

Polecam!
9 września 2019

Polecam Panią SYLWIE KOCOT! Miałem z nią zajęcia dodatkowe i przygotowała mnie perfekcyjnie!

Emilia Rzepka

Emilia Rzepka

Polecam!
21 sierpnia 2019

Polecam wszystkim gorąco! Profesjonalna szkoła z najlepszymi instruktorami. W szczególności polecam jazdy z Panem Markiem Kawikiem, który jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, wesoły i bardzo dobrze potrafi przygotować do egzaminu! :)

Julia Oszczepalska

Julia Oszczepalska

Polecam!
21 sierpnia 2019

Polecam wszystkim bardzo gorąco, najlepsze przygotowanie do egzaminu i najlepsi instruktorzy! Pani Sylwia wymiata❤️

Dawid Bieniasz

Dawid Bieniasz

Polecam!
13 sierpnia 2019

Polecam gorąco! :) Wykupiłem sobie w LOK-u godzinę jazd doszkalających przed drugim podejściem do egzaminu i było miło, przyjemnie,aż się samochód super prowadzi w takiej atmosferze.Polecam p.Witolda Parszywka, jak i szkołę :)

Krzysztof Pawełczyk

Krzysztof Pawełczyk

Polecam!
10 sierpnia 2019

Super szkoła instruktorzy najwyższej klasy a Pan Piotr dba o sprzęt który jest nowy i najwyższej jakości polecam tą szkołę każdemu zdacie napewno już niedługo zobaczymy się na kat. C+E pozdrawiam serdecznie i polecam każdemu

Krzysztof Kieczka

Krzysztof Kieczka

Polecam!
2 sierpnia 2019

Bardzo dobra szkoła autka nowe instruktorzy wspaniali profesjonalne podejście polecam każdemu .

Angelika Jasińska

Angelika Jasińska

Polecam!
8 lipca 2019

Świetne podejście do kursanta, samochody nowe odzwierciedlenie egzaminowych,szczególne podziękowania dla Pana Darka, który wyjaśnił mi w 4 godziny tyle co w 24 było za mało w innym ośrodku szkolenia.Dzięki !!!

Czarek Max

Czarek Max

Polecam!
4 lipca 2019

Najlepsza szkoła z nowoczesnym sprzętem, dobrymi i cierpliwymi instruktorami 😁

Sebastian Kwietniowski

Sebastian Kwietniowski

Polecam!
31 maja 2019

Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę, a w szczególności Pana Jurka który profesjonalnie podchodzi do swoich obowiązków, dzięki niemu zdałem za pierwszym razem!!! Wielkie dzięki:)

Wiktoria Józefiok

Wiktoria Józefiok

Polecam!
27 maja 2019

Z czystym sumieniem mogę polecić właśnie tę szkołę jazdy. Świetni instruktorzy, możliwość zdawania egzaminu państwowego samochodem, którym się odbywało jazdy co daje niesamowity komfort, bezproblemowa i miła sekretarka, która zna się na rzeczy, zero problemów z czymkolwiek, same plusy!

Łukasz Deleś

Łukasz Deleś

Polecam!
17 maja 2019

Szkola godna polecenia, instruktor Marek Kawik bardzo pogodny facet potrafi przekazać swoją wiedze. Dzięki temu udało mi się zdać za pierwszym razem .

Edyta Duda

Edyta Duda

Polecam!
8 maja 2019

Pan Marek Kawik - najlepszy instruktor! Cierpliwy, wesoły, wszystko na spokojnie wytłumaczy. Jazdy z nim to sama przyjemność i gwarancja zdanego egzaminu. Polecam! :)

Daria Banan Banaśkiewicz

Daria Banan Banaśkiewicz

Polecam!
8 kwietnia 2019

Bardzo dobra, profesjonalna i przyjazna dla kursanta szkoła. Instruktorzy na najwyższym poziomie zwłaszcza Pan Marek Kawik.

Stasiu Heliński

Stasiu Heliński

Polecam!
7 kwietnia 2019

Polecam a w szczególności jazdy z Panem Zenonem.

Mateusz Książek

Mateusz Książek

Polecam!
7 kwietnia 2019

Polecam, super szkoła a najbardziej Pan Kawik, który potrafi przygotować do egzaminu,

Robert Wesołek

Robert Wesołek

Polecam!
4 kwietnia 2019

Serdecznie polecam Dobrą Szkołę Lok, a zwłaszcza Instruktora Pana Marka Kawika, bardzo dobra technika nauczania, doskonałe poczucie humoru, zawsze uśmiechnięty i pełen pozytywnej energii oraz wspaniałe podejście do kursanta 😊

Nikola Lenort

Nikola Lenort

Polecam!
4 kwietnia 2019

Szkoła godna polecenia! Pełen profesjonalizm, podczas wykładów przekazana cenna wiedza, bardzo dobre podejście do kursantów. Serdecznie polecam jazdy z Panem Markiem! Człowiek przepełniony cierpliwością, wyrozumiałością, pomocny, sympatyczny i ze znakomitym poczuciem humoru! 💕

Marek Simon

Marek Simon

Polecam!
30 marca 2019

Z.Borycki dzięki za 1 razem polecam

Sandra Jonczyk

Sandra Jonczyk

Polecam!
28 marca 2019

Bardzo polecam instruktora p.Marka Kawika. Zloty czlowiek, mozna z nim pozartowac, posmiac sie, ale też potrafi wszystko dobrze wyjasnic i nauczyć ze stoickim spokojem. Serdecznie polecam!

Klaudia Apostel

Klaudia Apostel

Polecam!
25 marca 2019

Polecam instruktora Marka Kawika, ma duże zdolności, wyrozumiałość, potrafi spokojnie i do skutku nauczyć. Miła atmosfera i bezstresowa jazda 😃

Dodaj swoją opinię na facebooku