Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Angelika Jasińska

Angelika Jasińska

Polecam!
8 lipca 2019

Świetne podejście do kursanta, samochody nowe odzwierciedlenie egzaminowych,szczególne podziękowania dla Pana Darka, który wyjaśnił mi w 4 godziny tyle co w 24 było za mało w innym ośrodku szkolenia.Dzięki !!!

Czarek Max

Czarek Max

Polecam!
4 lipca 2019

Najlepsza szkoła z nowoczesnym sprzętem, dobrymi i cierpliwymi instruktorami 😁

Sebastian Kwietniowski

Sebastian Kwietniowski

Polecam!
31 maja 2019

Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę, a w szczególności Pana Jurka który profesjonalnie podchodzi do swoich obowiązków, dzięki niemu zdałem za pierwszym razem!!! Wielkie dzięki:)

Wiktoria Józefiok

Wiktoria Józefiok

Polecam!
27 maja 2019

Z czystym sumieniem mogę polecić właśnie tę szkołę jazdy. Świetni instruktorzy, możliwość zdawania egzaminu państwowego samochodem, którym się odbywało jazdy co daje niesamowity komfort, bezproblemowa i miła sekretarka, która zna się na rzeczy, zero problemów z czymkolwiek, same plusy!

Łukasz Deleś

Łukasz Deleś

Polecam!
17 maja 2019

Szkola godna polecenia, instruktor Marek Kawik bardzo pogodny facet potrafi przekazać swoją wiedze. Dzięki temu udało mi się zdać za pierwszym razem .

Edyta Duda

Edyta Duda

Polecam!
8 maja 2019

Pan Marek Kawik - najlepszy instruktor! Cierpliwy, wesoły, wszystko na spokojnie wytłumaczy. Jazdy z nim to sama przyjemność i gwarancja zdanego egzaminu. Polecam! :)

Daria Banan Banaśkiewicz

Daria Banan Banaśkiewicz

Polecam!
8 kwietnia 2019

Bardzo dobra, profesjonalna i przyjazna dla kursanta szkoła. Instruktorzy na najwyższym poziomie zwłaszcza Pan Marek Kawik.

Stasiu Heliński

Stasiu Heliński

Polecam!
7 kwietnia 2019

Polecam a w szczególności jazdy z Panem Zenonem.

Mati Książek

Mati Książek

Polecam!
7 kwietnia 2019

Polecam, super szkoła a najbardziej Pan Kawik, który potrafi przygotować do egzaminu,

Robert Wesołek

Robert Wesołek

Polecam!
4 kwietnia 2019

Serdecznie polecam Dobrą Szkołę Lok, a zwłaszcza Instruktora Pana Marka Kawika, bardzo dobra technika nauczania, doskonałe poczucie humoru, zawsze uśmiechnięty i pełen pozytywnej energii oraz wspaniałe podejście do kursanta 😊

Nikola Lenort

Nikola Lenort

Polecam!
4 kwietnia 2019

Szkoła godna polecenia! Pełen profesjonalizm, podczas wykładów przekazana cenna wiedza, bardzo dobre podejście do kursantów. Serdecznie polecam jazdy z Panem Markiem! Człowiek przepełniony cierpliwością, wyrozumiałością, pomocny, sympatyczny i ze znakomitym poczuciem humoru! 💕

Marek Simon

Marek Simon

Polecam!
30 marca 2019

Z.Borycki dzięki za 1 razem polecam

Sandra Jonczyk

Sandra Jonczyk

Polecam!
28 marca 2019

Bardzo polecam instruktora p.Marka Kawika. Zloty czlowiek, mozna z nim pozartowac, posmiac sie, ale też potrafi wszystko dobrze wyjasnic i nauczyć ze stoickim spokojem. Serdecznie polecam!

Klaudia Apostel

Klaudia Apostel

Polecam!
25 marca 2019

Polecam instruktora Marka Kawika, ma duże zdolności, wyrozumiałość, potrafi spokojnie i do skutku nauczyć. Miła atmosfera i bezstresowa jazda 😃

Tomasz Pietra

Tomasz Pietra

Polecam!
23 marca 2019

Pan Marek Kawik instruktor godny polecenia👍👍👍

Wiktoria Mróz

Wiktoria Mróz

Polecam!
22 marca 2019

Polecam, w szczególności instruktora Pana Zenka 😊

Amadeusz Ciesiński

Amadeusz Ciesiński

Polecam!
22 marca 2019

Polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności instruktora p. Marka Kawika 👌 Pełen profesjonalizm oraz przyjemna atmosfera na jazdach :)

Mateusz Misztal

Mateusz Misztal

Polecam!
20 marca 2019

Najlepsza szkoła jazdy w okolicy. Na jazdy polecam sobie wybrać Pana Witka! Najlepszy instruktor😀

Halina Jan Moczygemba

Halina Jan Moczygemba

Polecam!
19 marca 2019

Dobra szkoła LOK polecam p. Marka Kawika! Instruktor na medal, wyrozumiały bardzo dobrze tłumaczy dzięki niemu mozna sie wiele nauczyć! Zero stresu!

Kamila Moczygemba

Kamila Moczygemba

Polecam!
19 marca 2019

Polecam szkole Look! A przede wszystkim wspaniałego instruktora p. Zenon Borycki! Jazdy z Panem Zenkiem to sama. Przyjemność POLECAM 💓

Dodaj swoją opinię na facebooku