Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie 5

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Polecam!
21 lipca 2021

Dziękuję i polecam wszystkim a w szczególności wielkie podziękowania dla mojego ulubionego Pana Jurka, jest Pan Najlepszym Instruktorem na Świecie😘 ps. ani razu nie przekroczyłam 50km 😂........oczywiście poza miejscami gdzie szło troche pociś😁😁😁😂😂😂😂

Polecam!
17 lipca 2021

Wspaniała szkoła! Pełen profesjonalizm i cudowna atmosfera podczas jazd! Panie Marku jest Pan najlepszym instruktorem na świecie:) Dziękuję Panu za cierpliwość i przygotowanie do egzaminu ;).

Polecam!
16 lipca 2021

Dobra Szkoła Lok z najlepszym instruktorem Arturem egzamin zdany za 1 razem.

Polecam!
16 lipca 2021

Polecam Dobrą Szkołę LOK. Pracują tam najwyższej klasy specjaliści. Kompetentni i cierpliwi, a co równie istotne posiadają sprzęt z "najwyższej półki". Z czystym sumieniem poleca świeży posiadacz kat.C

Polecam!
11 lipca 2021

W czystym sumieniem polecam! W szczególności chciałam podziękować Panu Markowi 🤩 Jest to wspaniały instruktor - bardzo dobrze tłumaczy, cierpliwy, nie stresuje kursanta, nie krzyczy. Nie wyobrażałam sobie, że mogę podejść do egzaminu i sobie z nim poradzić, a dzięki Panu Markowi udało się i to z pozytywnym zakończeniem 😃 Żałuję, że nie rozpoczęłam nauki w tej szkole jazdy, gdy prawie dwa lata temu podejmowałam kurs. Dobra Szkoła Lok to dobry wybór 😀

Polecam!
9 lipca 2021

Pełen profesjonalizm to cecha firmy Dobra Szkoła Lok i dotyczy wszystkich zagadnień związanych z kursem prawa jazdy, od samego początku aż do zdania egzaminu. Szczególne podziękowania dla Pana Jerzego za niezwykłą cierpliwość i idealne przygotowanie do egzaminu. Dziękuję.

Polecam!
1 lipca 2021

Super instruktorzy, profesjonalne podejście do kursantów,cierpliwość i miła atmosfera.Instruktor potrafi odpowiednio przekazać wiedzę i nauczyć jeździć.Polecam wszystkim w 100% Dobrą Szkołę LOK.

Polecam!
24 czerwca 2021

Profesjonalizm który można polecić każdemu! Wspaniałe podejście do kursanta, auta zadbane w każdym detalu. Przygotowanie do egzaminu oraz nauka jazdy bez problemów, duży spokój instruktora oraz miła atmosfera ułatwiła naukę jazdy :) Bezproblemowo można dobrać godziny jazd zarówno jak dla pracujących jak i uczących się. Łatwy kontakt z biurem, miła i rzetelna obsługa. Na instruktora wybrałem Pana Artura Franczaka dzięki któremu zdałem egzamin za pierwszym razem mimo tego iż wcześniej nie miałem żadnej styczności z samochodem. Polecam z całego serduszka Najlepszą Szkołę Jazdy "LOK" :)

Polecam!
18 czerwca 2021

Polecam Dobra Szkoła Lok😊 Brakuje słów, by opisać co wczoraj czułam otrzymując wynik pozytywny egzaminu praktycznego:-) Moja przygoda z prawem jazdy, choć trudna i z wieloma przeszkodami zakończyła się sukcesem za co bardzo dziękuję mojemu instruktorowi. Jeśli zależy Wam aby nauczyć się dobrze jeździć w świetnej atmosferze polecam cierpliwego i profesjonalnego Pana Krzysztofa. Gdyby nie jego determinacja i wsparcie , które dawał mi w chwilach załamania pewnie dawno bym zrezygnowała z kontynuowania starań o prawo jazdy. Dziękuję za każde dobre słowo, świetne porady, owocną naukę, profesjonalną wiedzę i co najważniejsze - zaangażowanie w każdą godzinę jazdy. Życzę każdemu takiego instruktora :-).

Polecam!
28 maja 2021

Najlepsza szkoła jazdy! Profesjonalni instruktorzy, którzy wszystko cierpliwie pokażą i wytłumaczą, super podejście do kursantów 😊

Polecam!
28 maja 2021

Dziękuje i polecam bardzo mocno, szczególnie Pana Marka, który jest dla mnie jak rodzina. Pomógł mi jak nikt inny, a warto wspomnieć, że zmieniałam szkolę jazdy. Niczego nie żałuje i pamiętajcie, że jedyny słuszny wybór to LOK!! ❤️❤️

Polecam!
21 maja 2021

Polecam, a Pana Zenka to już w szczególności! ✌

Polecam!
19 maja 2021

Dobra Szkoła to za mało powiedziane! Arturo jako instruktor to mistrz. Kilkanaście godzin i egzamin zdany za 1 razem po 25 minutach. Polecam szkołę jak i konkretnego instruktora- Artura. Bardzo indywidualne podejście, luz ale i mega profesjonalizm. Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy człowiek na właściwym miejscu. 🧡

Polecam!
30 kwietnia 2021

Bardzo polecam tą szkołę, jak i cierpliwego, sympatycznego instruktora Pana Jerzego!😁

Polecam!
29 kwietnia 2021

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy 🙂 Bardzo przyjazna atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egzaminów 🙂 Pozdrawiam również Pana Marka złoty człowiek i egzamin kat B zdany bez problemu 🙂

Polecam!
23 kwietnia 2021

super atmosfera, Pan Witold najlepszym instruktorem, wszytko wytłumaczy jeśli coś robi się źle od razu reaguje i poprawia, super przygotowanie do egzaminu, 100% zadowolenia ☺️ bardzo polecam 👍

Polecam!
6 kwietnia 2021

Najlepsza Szkoła z najlepszymi instruktorami

Polecam!
1 kwietnia 2021

Polecam tę szkołę jazdy. Zdawała tutaj moja mama 20 lat temu, teraz ja i obie sobie chwalimy, więc szkoła trzyma wysoki poziom😉 miła Pani w biurze i cierpliwy instruktor pan Jurek☺️

Polecam!
12 marca 2021

Najlepsza szkoła w Rudzie Śląskiej, cudowna atmosfera, cudowni pozytywni ludzie, polecam wszystkim. Auta zadbane, wykłady prowadzone w pełni profesjonalnym stylu, lepszego przygotowania do egzaminów nie mogłabym sobie wyobrazić. Instruktor Artur Franczak najlepszy ze wszystkich 😄

Polecam!
3 marca 2021

Polecam wszystkim zdane za 1 razem 💪💪💪

Dodaj swoją opinię na facebooku