Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie 5

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Polecam!
3 marca 2021

Polecam wszystkim zdane za 1 razem 💪💪💪

Polecam!
1 marca 2021

Bardzo polecam tę szkolę jazdy, cała kadra fantastyczna i bardzo pomocna. Szczególnie polecam Pana Marka, z którym jeżdżenie było czystą przyjemnością, za którą będę tęsknić ;( 🥰

Polecam!
9 lutego 2021

Polecam szkołe oraz świetnego instruktora Pana Jerzego , bardzo miło spędzone jazdy oraz świetne przygotowanie. Zdane za pierwszym razem :)

Polecam!
8 lutego 2021

Bardzo polecam, najlepsza szkoła jazdy 👍 Wszyscy miło nastawieni, instruktorzy cierpliwi, przygotują jak najlepiej do egzaminów Serdecznie dziękuję panu Markowi

Polecam!
8 lutego 2021

Serdecznie polecam szkołę jak i Pana Jerzego, świetny instruktor. Kurs szybki i przyjemny. Zdane za pierwszym 🙂

Polecam!
2 lutego 2021

polecam każdemu kto szuka dobrej szkoły jazdy!! super atmosfera zarówno u pana Krzysia jak i Artura!!

Polecam!
2 lutego 2021

Bardzo dobra szkoła jazdy! Polecam z całego serca:)

Polecam!
14 stycznia 2021

Profesjonalnie przeprowadzony kurs, świetny i wyrozumiały instruktor Pan Witold, egzamin na kategorię B zdany😁

Polecam!
12 stycznia 2021

Gorąco polecam LOK w Rudzie Śląskiej. Są to świetni profesjonaliści a określenie "Dobra Szkoła" jest całkowicie uzasadnione i zasłużone. S. Ch.

Polecam!
16 grudnia 2020

SUPER! Bardzo polecam ta szkołę ,.. Dziękuję bardzo Panu Markowi za świetne przygotowanie i cierpliwość do jazdy 😁

Polecam!
10 grudnia 2020

Najlepsza szkoła bez dwóch zdań! Nowoczesna flota, świetni instruktorzy i wzorowe przygotowanie do egzaminu. Szczególnie polecam skorzystać z jazd na większych samochodach np. Tipo i Pumą, koniecznie z Panem Witkiem, któremu bardzo dziękuję za przygotowanie i super atmosferę na jazdach! 🤗

Polecam!
7 grudnia 2020

Najlepsza szkoła jazdy, najlepsi instruktorzy, gwarantowany zdany egzamin państwowy, pozdrawiam również Pana Marka, zloty instruktor i jeden z najlepszych instrutkorów. Lok to gwarancja na pozytywny egzamin

Polecam!
26 listopada 2020

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy🙂 Bardzo przyjazna atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Dzięki cierpliwości i pogodzie ducha Pana Marka jazdy to sama przyjemność i egzamin kat B zdany bez problemów🙂

Polecam!
25 listopada 2020

Zdecydowanie polecam. Nie mogłam wybrać lepszego instruktora niż pan Jurek. Zawsze pozytywnie nastawiony, cierpliwy, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i pomagał radzić sobie ze stresem, dzięki czemu wróciłam wczoraj z pozytywnym wynikiem:)

Polecam!
10 listopada 2020

Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy. Dzięki Panu Markowi udało się zdać egzamin praktyczny za 1 razem. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu z dawką humoru podczas jazd to najlepsze połączenie.

Polecam!
4 listopada 2020

Polecam serdecznie :) Pan Marek Kawik najlepszy, egzamin na kategorie B zdany ❣️

Polecam!
28 października 2020

Polecam z całego ❤ . Pan Marek to świetny człowiek, ma dużo cierpliwości , dał dużo rad dzięki którym zdałam egzamin kilka dni temu . Dziękuję bardzo!

Polecam!
26 października 2020

Polecam z całego serducha tą szkołę. Nie mogłam sobie znaleźć lepszego instruktora niż Pan Krzysiu. Jeszcze raz polecam 😊😊😊

Polecam!
13 października 2020

Dziękuję z całego serca panu Markowi! Jest świetnym instruktorem! :) Ma ogromną cierpliwość i spokój, a do tego poczucie humoru, które sprawia, że nauka jazdy jest przyjemna. Pan Marek zmotywował mnie do dalszych prób podejścia do egzaminu praktycznego, zwracał uwagę na błędy, które popełniałam i korygował je tak długo, aż manewr był wykonany perfekcyjnie :) Jeszcze raz bardzo dziękuję! :)

Polecam!
23 września 2020

Dziękuję serdecznie Panu Sebastianowi za przygotowanie i przekazanie wiedzy teorii - super wykładowca wszystko wytlumaczone na przykładach super polecam każdemu przyszlemu kierowcy takiego wykladowce - teraz czas na naukę jazdy z Panem Markiem wszystko będzie ok

Dodaj swoją opinię na facebooku