Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie 5

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Polecam!
14 grudnia 2021

Dziś jest mój dzień ! tak, tak, zdałam egzamin na prawo jazdy ! Jestem przeszczęśliwa. Ale nie osiągnęła bym tego bez mojego instruktora Pana Marka ! Pan Marek....no cóż tu dużo pisać, Ci którzy mieli doczynienia z Panem Markiem będą wiedzieli o czym mówię ☺️ a mianowicie jest to osoba która emanuje pozytywną energia co przekłada się na rozładowanie stresu podczas jazdy. Jest to człowiek bardzo kulturalny i szczery. Posiada mega fachowe podejście do kursanta - wytłumaczy wszystko od podstaw, potrafi cierpliwie tłumaczyć jedna rzecz kilka razy. Tak cierpliwego człowieka to ze świecą szukać ☺️ mogłabym wymieniać i wymieniać zalety Pana Marka w nieskończoność. Podsumowując jeśli ktoś się zastanawia nad wyborem instruktora to decydować się na Pana Marka bez zawahania ! najlepszy instruktor ❤️

Polecam!
7 grudnia 2021

Egzamin zdany😊 Jest to nasz wspólny sukces Artur Franczak dziękuje za przygotowanie do egzaminu za cierpliwość i wyrozumiałość za każdy wytknięty błąd za każdą motywacje i za to że nie pozwoliłeś mi się poddać gdzie już w głowie były takie myśli podziwiam Cię za to co robisz wielki szacun😊❤ POLECAM DOBRA SZKOŁA LOK ARTUR FRANCZAK !!!

Polecam!
6 grudnia 2021

Bardzooo, ale to bardzo polecam instruktora Pana Marka! Cierpliwy człowiek, ktory potrafi wszystko na spokojnie wytlumaczyc(mimo, ze pytalam wiele razy o to samo) Po 5 latach przerwy nauczył mnie wszystkiego i dzieki Jego wiedzy, umiejetnosci i wsparciu udało sie dziś zdać za pierwszym razem. Panie Marku... Jeszcze raz dziękuję! Pozdrawiam :)

Polecam!
24 listopada 2021

Pełen profesjonalizm zarówno na teorii jak i praktyce. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem instruktora polecam Pana Krzysztofa. Właściwy człowiek na właściwym miejscu, z poczuciem humoru. Potrafi nauczyć zarówno jazdy samochodem jak i rodzenia sobie w sytuacjach stresowych. Bardzo polecam LOK :-)

Polecam!
10 listopada 2021

Egzamin zadny za pierwszym razem:) Polecam pana Marka, bardzo miło spędzony czas na jazdach. Instruktor bardzo cierpliwy i profesjonalny:)

Polecam!
10 listopada 2021

Jeśli prawo jazdy to tylko tutaj. Profesjonalni, sympatyczni i cierpliwi instruktorzy szczególnie polecam Pana Jurka dzięki któremu po 20 latach egzamin zdany za pierwszym razem.

Polecam!
3 listopada 2021

polecam super szkoła c+e zdane za pierwszym razem.

Polecam!
19 października 2021

Dobra szkoła jazdy, to mało powiedziane. W mojej opinii jest to najlepsza szkoła jazdy. Instruktorzy wykwalifikowani i profesjonalni, swoją pracę wykonują z pasją. Samochody jakimi dysponuje szkoła są najlepszej jakość. Atutem jest możliwość wypożyczenia samochodu z ośrodka na egzamin (faworyt fiat 500, wspomaganie przy ruszaniu 😊). Po każdych jazdach omówienie przez instruktora błędów oraz wskazówki na dalsza pracę. Miałam okazję jeździć z wspaniałym Panem Piotrem, któremu w szczególności dziękuję za przygotowanie do egzaminu i niezawodnym Panem Krzysztofem, dzięki któremu żadne parkowanie nie będzie problemem, nawet kombi. Zdecydowanie wybrałabym tą szkołę jeszcze raz. Serdecznie polecam !!!

Polecam!
27 września 2021

Świetna szkoła, super atmosfera 👌 i najlepszy instruktor Pan Jurek ❤

Polecam!
23 września 2021

bardzo dobra szkoła jazdy wszystko załatwione od razu auta nowe i najlepsze przygotowanie pod jazdę polecam pana Marka

Polecam!
22 września 2021

Serdecznie polecam!Prawko zdane za pierwszym razem z ogromem cierpliwości i wytrwałości Pana Marka! Ogromne podziękowania!

Polecam!
16 września 2021

Panie Marku - dziękuję Panu za cierpliwość oraz za bezstresową, spokojną i sympatyczną atmosferę podczas nauki jazdy 😁Wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z" Dobra Szkoła Lok" i marzą o szybko zdanym prawku, polecam pana Marka który jest profesjonalistą w tłumaczeniu opornym kursantkom zasad korzystania z samochodu 😁 z którym fajnie i ciekawie się rozmawia i przyjemnie jeździ.

Polecam!
8 września 2021

Serdecznie polecam! Super szkoła! ogromne podziękowania dla Pana Jurka, dzięki któremu zdałam prawo jazdy 🙂🙂🙂

Polecam!
24 sierpnia 2021

Polecam szkołę a w szczególności Pana Jurka. Wspaniały, cierpliwy instruktor, który nie przestawał we mnie wierzyć mimo chwil zwątpienia. Dziękuję jeszcze raz ♥️ Egzamin zdany do zobaczenia na drogach 😉

Polecam!
20 sierpnia 2021

Polecam jazdy poszły szybko

Polecam!
6 sierpnia 2021

Z całego serca polecam Dobrą Szkołę bo dzięki nim zdałam egzamin za pierwszym podejściem. A w szczególności dziękuję instruktorowi Panu Markowi za cierpliwość, wyrozumiałość i wsparcie duchowe w chwilach kryzysu 🚙 😄

Polecam!
6 sierpnia 2021

Z całego serduszka polecam Dobra Szkoła Lok! Artur Franczak - jest cudownym instruktorem 😊 Jak i odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu! Mega profesjonalne podejście od pierwszej godziny jazd. Jest bardzo cierpliwą osobą jak i bardzo dobrze potrafi przekazać swą wiedzę! Jeszcze raz bardzo Dziękuję za jak najlepsze przygotowanie do egzaminu 😘 Teoria oraz egzamin państwowy zdany za pierwszym 💪🥰.

Polecam!
21 lipca 2021

Dziękuję i polecam wszystkim a w szczególności wielkie podziękowania dla mojego ulubionego Pana Jurka, jest Pan Najlepszym Instruktorem na Świecie😘 ps. ani razu nie przekroczyłam 50km 😂........oczywiście poza miejscami gdzie szło troche pociś😁😁😁😂😂😂😂

Polecam!
16 lipca 2021

Dobra Szkoła Lok z najlepszym instruktorem Arturem egzamin zdany za 1 razem.

Polecam!
16 lipca 2021

Polecam Dobrą Szkołę LOK. Pracują tam najwyższej klasy specjaliści. Kompetentni i cierpliwi, a co równie istotne posiadają sprzęt z "najwyższej półki". Z czystym sumieniem poleca świeży posiadacz kat.C

Dodaj swoją opinię na facebooku