Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie 5

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Polecam!
27 września 2021

Świetna szkoła, super atmosfera 👌 i najlepszy instruktor Pan Jurek ❤

Polecam!
23 września 2021

bardzo dobra szkoła jazdy wszystko załatwione od razu auta nowe i najlepsze przygotowanie pod jazdę polecam pana Marka

Polecam!
22 września 2021

Serdecznie polecam!Prawko zdane za pierwszym razem z ogromem cierpliwości i wytrwałości Pana Marka! Ogromne podziękowania!

Polecam!
16 września 2021

Panie Marku - dziękuję Panu za cierpliwość oraz za bezstresową, spokojną i sympatyczną atmosferę podczas nauki jazdy 😁Wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z" Dobra Szkoła Lok" i marzą o szybko zdanym prawku, polecam pana Marka który jest profesjonalistą w tłumaczeniu opornym kursantkom zasad korzystania z samochodu 😁 z którym fajnie i ciekawie się rozmawia i przyjemnie jeździ.

Polecam!
8 września 2021

Serdecznie polecam! Super szkoła! ogromne podziękowania dla Pana Jurka, dzięki któremu zdałam prawo jazdy 🙂🙂🙂

Polecam!
24 sierpnia 2021

Polecam szkołę a w szczególności Pana Jurka. Wspaniały, cierpliwy instruktor, który nie przestawał we mnie wierzyć mimo chwil zwątpienia. Dziękuję jeszcze raz ♥️ Egzamin zdany do zobaczenia na drogach 😉

Polecam!
20 sierpnia 2021

Polecam jazdy poszły szybko

Polecam!
6 sierpnia 2021

Z całego serca polecam Dobrą Szkołę bo dzięki nim zdałam egzamin za pierwszym podejściem. A w szczególności dziękuję instruktorowi Panu Markowi za cierpliwość, wyrozumiałość i wsparcie duchowe w chwilach kryzysu 🚙 😄

Polecam!
6 sierpnia 2021

Z całego serduszka polecam Dobra Szkoła Lok! Artur Franczak - jest cudownym instruktorem 😊 Jak i odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu! Mega profesjonalne podejście od pierwszej godziny jazd. Jest bardzo cierpliwą osobą jak i bardzo dobrze potrafi przekazać swą wiedzę! Jeszcze raz bardzo Dziękuję za jak najlepsze przygotowanie do egzaminu 😘 Teoria oraz egzamin państwowy zdany za pierwszym 💪🥰.

Polecam!
21 lipca 2021

Dziękuję i polecam wszystkim a w szczególności wielkie podziękowania dla mojego ulubionego Pana Jurka, jest Pan Najlepszym Instruktorem na Świecie😘 ps. ani razu nie przekroczyłam 50km 😂........oczywiście poza miejscami gdzie szło troche pociś😁😁😁😂😂😂😂

Polecam!
16 lipca 2021

Dobra Szkoła Lok z najlepszym instruktorem Arturem egzamin zdany za 1 razem.

Polecam!
16 lipca 2021

Polecam Dobrą Szkołę LOK. Pracują tam najwyższej klasy specjaliści. Kompetentni i cierpliwi, a co równie istotne posiadają sprzęt z "najwyższej półki". Z czystym sumieniem poleca świeży posiadacz kat.C

Polecam!
11 lipca 2021

W czystym sumieniem polecam! W szczególności chciałam podziękować Panu Markowi 🤩 Jest to wspaniały instruktor - bardzo dobrze tłumaczy, cierpliwy, nie stresuje kursanta, nie krzyczy. Nie wyobrażałam sobie, że mogę podejść do egzaminu i sobie z nim poradzić, a dzięki Panu Markowi udało się i to z pozytywnym zakończeniem 😃 Żałuję, że nie rozpoczęłam nauki w tej szkole jazdy, gdy prawie dwa lata temu podejmowałam kurs. Dobra Szkoła Lok to dobry wybór 😀

Polecam!
9 lipca 2021

Pełen profesjonalizm to cecha firmy Dobra Szkoła Lok i dotyczy wszystkich zagadnień związanych z kursem prawa jazdy, od samego początku aż do zdania egzaminu. Szczególne podziękowania dla Pana Jerzego za niezwykłą cierpliwość i idealne przygotowanie do egzaminu. Dziękuję.

Polecam!
1 lipca 2021

Super instruktorzy, profesjonalne podejście do kursantów,cierpliwość i miła atmosfera.Instruktor potrafi odpowiednio przekazać wiedzę i nauczyć jeździć.Polecam wszystkim w 100% Dobrą Szkołę LOK.

Polecam!
24 czerwca 2021

Profesjonalizm który można polecić każdemu! Wspaniałe podejście do kursanta, auta zadbane w każdym detalu. Przygotowanie do egzaminu oraz nauka jazdy bez problemów, duży spokój instruktora oraz miła atmosfera ułatwiła naukę jazdy :) Bezproblemowo można dobrać godziny jazd zarówno jak dla pracujących jak i uczących się. Łatwy kontakt z biurem, miła i rzetelna obsługa. Na instruktora wybrałem Pana Artura Franczaka dzięki któremu zdałem egzamin za pierwszym razem mimo tego iż wcześniej nie miałem żadnej styczności z samochodem. Polecam z całego serduszka Najlepszą Szkołę Jazdy "LOK" :)

Polecam!
18 czerwca 2021

Polecam Dobra Szkoła Lok😊 Brakuje słów, by opisać co wczoraj czułam otrzymując wynik pozytywny egzaminu praktycznego:-) Moja przygoda z prawem jazdy, choć trudna i z wieloma przeszkodami zakończyła się sukcesem za co bardzo dziękuję mojemu instruktorowi. Jeśli zależy Wam aby nauczyć się dobrze jeździć w świetnej atmosferze polecam cierpliwego i profesjonalnego Pana Krzysztofa. Gdyby nie jego determinacja i wsparcie , które dawał mi w chwilach załamania pewnie dawno bym zrezygnowała z kontynuowania starań o prawo jazdy. Dziękuję za każde dobre słowo, świetne porady, owocną naukę, profesjonalną wiedzę i co najważniejsze - zaangażowanie w każdą godzinę jazdy. Życzę każdemu takiego instruktora :-).

Polecam!
28 maja 2021

Dziękuje i polecam bardzo mocno, szczególnie Pana Marka, który jest dla mnie jak rodzina. Pomógł mi jak nikt inny, a warto wspomnieć, że zmieniałam szkolę jazdy. Niczego nie żałuje i pamiętajcie, że jedyny słuszny wybór to LOK!! ❤️❤️

Polecam!
21 maja 2021

Polecam, a Pana Zenka to już w szczególności! ✌

Polecam!
19 maja 2021

Dobra Szkoła to za mało powiedziane! Arturo jako instruktor to mistrz. Kilkanaście godzin i egzamin zdany za 1 razem po 25 minutach. Polecam szkołę jak i konkretnego instruktora- Artura. Bardzo indywidualne podejście, luz ale i mega profesjonalizm. Najlepsza szkoła jazdy i najlepszy człowiek na właściwym miejscu. 🧡

Dodaj swoją opinię na facebooku