Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie 5

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Polecam!
22 stycznia 2023

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Profesjonalizm oraz świetne podejście do kursanta. Instruktorzy do kat.C,C+E są znakomici. Polecam każdemu! 😊

Polecam!
18 stycznia 2023

Świetna szkoła, najlepsze przygotowanie do egzaminu i super atmosfera przez cały czas! ☺️ Szczególnie polecam instruktora - pana Marka Kawika! Z tym panem jazdy to sama przyjemność😁

Polecam!
9 stycznia 2023

Dziękuję bardzo Dobra Szkoła Lok za przygotowanie do egzaminu, przede wszystkim P. Markowi jest najlepszym instruktorem na świecie spełniło się moje marzenie dziękuję 🤗🤗🤗🤗🤗

Polecam!
3 stycznia 2023

świetna szkoła, serdecznie polecam Pana Witka👍🏻

Polecam!
21 listopada 2022

Serdecznie polecam wszystkim Pana Marka Kawika🥰

Polecam!
20 listopada 2022

Bardzo dziękuję za przygotowanie do egzaminu Panu Arturowi jak i Panu Krzysztofowi za profesionalizm.POLECAM😊🤛zdane pozytywnie💪💪💪💪

Polecam!
16 listopada 2022

Świetne przygotowanie na prawo jazdy na którym zdane za pierwszym🏍️ Bardzo polecam instruktora Pana Artura który świetnie mnie przygotował ☺️☺️

Polecam!
16 listopada 2022

polecam z całego serca instruktora pana Jerzego wspaniały czlowiek i profesjonalny instruktor zawsze przychodzilem uśmiechnięty i z pozytywnym nastawieniem 🚗

Polecam!
8 listopada 2022

Dzisiaj zdałam państwowy egzamin praktyczny z prawa jazdy. Wszystkim kursantom gorąco polecam jako instruktora pana Marka Kawika. Dla mnie to profesjonalista w swoim fachu, obdarzony dużym poczuciem humoru, dzięki czemu jazdy z nim są czystą przyjemnością. Polecam każdemu! 😀

Polecam!
12 października 2022

Polecam z całego serca instruktora Pana Marka, wspaniały człowiek i profesjonalny instruktor. Świetnie przygotował mnie do egzaminu. Na jazdy zawsze przychodziłam uśmiechnięta i z pozytywnym nastawieniem ❤️

Polecam!
7 września 2022

Polecam! Będę bardzo dobrze wspominała kurs. Najlepszy instruktor, pan Jurek - szczery, pogodny i dodający otuchy w stresowych sytuacjach.

Polecam!
31 lipca 2022

Egzamin zdany za pierwszym razem !🍀 Bardzo polecam instruktora Pana Marka. Dobry nauczyciel,cierpliwy z poczuciem humoru,empatyczny a przede wszystkim wspierający i motywujący do działania. Pan Marek bardziej przejmował się w dniu mojego egzaminu niż Ja sama🤗 Dużym plusem szkoły jest to że miałam możliwość wypożyczenia i zdawać egzamin państwowy samochodem którym jeżdziłam podczas nauki. Po egzaminie położyłam dłoń na samochodzie i to było nasze pożegnanie z uśmiechem na twarzy!😁

Polecam!
29 lipca 2022

Córka zdała za pierwszym razem także podziękowania dla Pana Jurka za pełen profesjonalizm i super przygotowanie. Pozdrawiam

Polecam!
28 lipca 2022

Najlepsza szkoła jazdy! Już od pierwszej godziny za kołkiem czułam się bardzo dobrze i pewnie, a to wszystko dzięki wsparciu Pana Marka. Atmosfera była miła, a na zajęcia chodziłam z uśmiechem na twarzy😊 Dziękuję za przygotowanie do egzaminu państwowego. Zdane za pierwszym razem!

Polecam!
20 lipca 2022

Bardzo polecam LOK😁 super instruktorzy, dobry kontakt z kursantem. Egzaminy w WORD-ie zdane bez problemu.

Polecam!
8 lipca 2022

Nigdy nie byłem pewien, czy nadaję się na kierowcę. Zawsze było to moje marzenie. Na długo - jedynie marzenie. Dopóki nie poznałem LOKu i najlepszego, najwspanialszego, z wybitnym poczuciem humoru, bardzo inteligentnego człowieka-orkiestrę - Pana Marka. Do dziś pamiętam nasze pierwsze jazdy, jego uśmiech i słowa „masz tendencje, żeby to pochytać”. I tak dzisiaj zdałem swój egzamin państwowy, a wszystko dzięki wsparciu Pana Marka, dzięki jego motywacji, dzięki każdej chwili, którą poświecił mi, aby nauczyć mnie więcej. Panie Marku - jestem dozgonnie wdzięczny Panu za każdą lekcję. Brakuje takich ludzi jak Pan. Będę tęsknił - to pewne. Stworzył Pan najwspanialsze wspomnienia w mojej głowie związane z samochodem. Za wszystko - serdecznie dziękuję. Za miłą atmosferę. Za otwarcie mi furtki do poznania świata. Za to, że Pan był i spełnił moje marzenia… Polecam serdecznie, ta szkoła (i ten instruktor) to najlepszy wybór! ❤️

Polecam!
4 lipca 2022

Bardzo polecam to miejsce kategoria AM zdana za pierwszym razem dzięki nauce instruktora Artur Franczak widzimy się za cztery lata na kategorie B 😁😎

Polecam!
4 czerwca 2022

Polecam bardzo pana Marka, miło spędzony czas na jazdach. Instruktor bardzo cierpliwy i profesjonalny. Egzamin zdany za pierwszym razem🚗

Polecam!
20 kwietnia 2022

Bardzo polecam Dobra Szkołę Lok . A w szczególności instruktora Pana Marka super człowiek sympatyczny ,cierpliwy i kompetentny , a co najważniejsze doskonale wie na czym trzeba sie skupić lub ewentualnie popracować żeby uzyskać satysfakcjonujący efekt , oby więcej takich ludzi .

Polecam!
17 kwietnia 2022

Polecam bardzo ;-) najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor Pan Marek :-)

Dodaj swoją opinię na facebooku