Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie 5

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Polecam!
4 czerwca 2022

Polecam bardzo pana Marka, miło spędzony czas na jazdach. Instruktor bardzo cierpliwy i profesjonalny. Egzamin zdany za pierwszym razem🚗

Polecam!
20 kwietnia 2022

Bardzo polecam Dobra Szkołę Lok . A w szczególności instruktora Pana Marka super człowiek sympatyczny ,cierpliwy i kompetentny , a co najważniejsze doskonale wie na czym trzeba sie skupić lub ewentualnie popracować żeby uzyskać satysfakcjonujący efekt , oby więcej takich ludzi .

Polecam!
17 kwietnia 2022

Polecam bardzo ;-) najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor Pan Marek :-)

Polecam!
30 marca 2022

Bardzo dobra szkoła polecam dobre przygotowanie do egzaminu i super Atmosfera Polecam ! Najlepszy Instruktor Artur :)

Polecam!
18 lutego 2022

Bardzo Polecam ! Super Atmosfera jak i przygotowanie do egzaminu , Najlepszy instruktor Pan Jurek 👌🏻

Polecam!
1 lutego 2022

polecam bardzo!😍 najlepsza szkola jazdy i najlepszy instruktor - Pan Marek!!❤

Polecam!
19 stycznia 2022

Bardzo polecam Dobrą Szkołę LOK a przede wszystkim instruktora P. Marka Kawika. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu o bardzo wielkim sercu, wspaniałe podejście do kursanta. Dzięki niemu nie poddałam sie po nieudanych próbach zdania egzaminu na prawo jazdy, dokonał cudu i ZDAŁAM EGZAMIN! :)

Polecam!
14 grudnia 2021

Dziś jest mój dzień ! tak, tak, zdałam egzamin na prawo jazdy ! Jestem przeszczęśliwa. Ale nie osiągnęła bym tego bez mojego instruktora Pana Marka ! Pan Marek....no cóż tu dużo pisać, Ci którzy mieli doczynienia z Panem Markiem będą wiedzieli o czym mówię ☺️ a mianowicie jest to osoba która emanuje pozytywną energia co przekłada się na rozładowanie stresu podczas jazdy. Jest to człowiek bardzo kulturalny i szczery. Posiada mega fachowe podejście do kursanta - wytłumaczy wszystko od podstaw, potrafi cierpliwie tłumaczyć jedna rzecz kilka razy. Tak cierpliwego człowieka to ze świecą szukać ☺️ mogłabym wymieniać i wymieniać zalety Pana Marka w nieskończoność. Podsumowując jeśli ktoś się zastanawia nad wyborem instruktora to decydować się na Pana Marka bez zawahania ! najlepszy instruktor ❤️

Polecam!
7 grudnia 2021

Egzamin zdany😊 Jest to nasz wspólny sukces Artur Franczak dziękuje za przygotowanie do egzaminu za cierpliwość i wyrozumiałość za każdy wytknięty błąd za każdą motywacje i za to że nie pozwoliłeś mi się poddać gdzie już w głowie były takie myśli podziwiam Cię za to co robisz wielki szacun😊❤ POLECAM DOBRA SZKOŁA LOK ARTUR FRANCZAK !!!

Polecam!
6 grudnia 2021

Bardzooo, ale to bardzo polecam instruktora Pana Marka! Cierpliwy człowiek, ktory potrafi wszystko na spokojnie wytlumaczyc(mimo, ze pytalam wiele razy o to samo) Po 5 latach przerwy nauczył mnie wszystkiego i dzieki Jego wiedzy, umiejetnosci i wsparciu udało sie dziś zdać za pierwszym razem. Panie Marku... Jeszcze raz dziękuję! Pozdrawiam :)

Polecam!
24 listopada 2021

Pełen profesjonalizm zarówno na teorii jak i praktyce. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem instruktora polecam Pana Krzysztofa. Właściwy człowiek na właściwym miejscu, z poczuciem humoru. Potrafi nauczyć zarówno jazdy samochodem jak i rodzenia sobie w sytuacjach stresowych. Bardzo polecam LOK :-)

Polecam!
10 listopada 2021

Egzamin zadny za pierwszym razem:) Polecam pana Marka, bardzo miło spędzony czas na jazdach. Instruktor bardzo cierpliwy i profesjonalny:)

Polecam!
10 listopada 2021

Jeśli prawo jazdy to tylko tutaj. Profesjonalni, sympatyczni i cierpliwi instruktorzy szczególnie polecam Pana Jurka dzięki któremu po 20 latach egzamin zdany za pierwszym razem.

Polecam!
3 listopada 2021

polecam super szkoła c+e zdane za pierwszym razem.

Polecam!
19 października 2021

Dobra szkoła jazdy, to mało powiedziane. W mojej opinii jest to najlepsza szkoła jazdy. Instruktorzy wykwalifikowani i profesjonalni, swoją pracę wykonują z pasją. Samochody jakimi dysponuje szkoła są najlepszej jakość. Atutem jest możliwość wypożyczenia samochodu z ośrodka na egzamin (faworyt fiat 500, wspomaganie przy ruszaniu 😊). Po każdych jazdach omówienie przez instruktora błędów oraz wskazówki na dalsza pracę. Miałam okazję jeździć z wspaniałym Panem Piotrem, któremu w szczególności dziękuję za przygotowanie do egzaminu i niezawodnym Panem Krzysztofem, dzięki któremu żadne parkowanie nie będzie problemem, nawet kombi. Zdecydowanie wybrałabym tą szkołę jeszcze raz. Serdecznie polecam !!!

Polecam!
27 września 2021

Świetna szkoła, super atmosfera 👌 i najlepszy instruktor Pan Jurek ❤

Polecam!
23 września 2021

bardzo dobra szkoła jazdy wszystko załatwione od razu auta nowe i najlepsze przygotowanie pod jazdę polecam pana Marka

Polecam!
22 września 2021

Serdecznie polecam!Prawko zdane za pierwszym razem z ogromem cierpliwości i wytrwałości Pana Marka! Ogromne podziękowania!

Polecam!
16 września 2021

Panie Marku - dziękuję Panu za cierpliwość oraz za bezstresową, spokojną i sympatyczną atmosferę podczas nauki jazdy 😁Wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z" Dobra Szkoła Lok" i marzą o szybko zdanym prawku, polecam pana Marka który jest profesjonalistą w tłumaczeniu opornym kursantkom zasad korzystania z samochodu 😁 z którym fajnie i ciekawie się rozmawia i przyjemnie jeździ.

Polecam!
8 września 2021

Serdecznie polecam! Super szkoła! ogromne podziękowania dla Pana Jurka, dzięki któremu zdałam prawo jazdy 🙂🙂🙂

Dodaj swoją opinię na facebooku