Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie 4.9

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Kasia Rafał Magiera

Kasia Rafał Magiera

Polecam!
2 listopada 2019

Profesjonalizm, przecudowna atmosfera, idealne przygotowanie do Egzaminu Państwowego - gwarantowane! Szczególne podziękowania dla Pana Marka Kawik za perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Najlepszy instruktor. ⬆️⬆️ Dziękuje za każdą godzinę jazd, na której nigdy nie brakowało cennych uwag i rad oraz uśmiechu i humoru. Jazda z P. Markiem to sama przyjemność i gwarancja zdanego egzaminu.! Jeden z ważniejszych okresów w życiu, który będe dobrze wspominać. Polecam serdecznie! 🚗❤

Arkadiusz Kobylorz

Arkadiusz Kobylorz

Polecam!
9 października 2019

Wydaje mi się że nie ma lepszej szkoły jazdy w pobliżu.Mam na myśli kurs na kat C i CE. Nowy sprzęt na którym nauka to sama przyjemność. Instruktorzy posiadają dużą wiedzę,którą potrafią przekazać w prosty i zrozumiały sposób. Szkoła która potrafi dostosować się do kursanta,mimo trudności z moją dyspozycyjnością udało się ukończyć oba kursy w krótkim czasie. Plac manewrowy odpowiednio oznakowany,odpowiedniej wielkości. Jeżeli ktoś chce się nauczyć jeździć czymś większym to polecam tą szkołę. Dzięki dobremu przygotowaniu udało się zdać oba egzaminy za pierwszym podejściem,a to już mówi wszystko na temat tej szkoły. Polecam 😃😃

Dorota Leder

Dorota Leder

Polecam!
9 października 2019

Bardzo dobra szkola.Przygotowanie do egzaminow rewelacja, chodz moje odbywaly sie zagranica przez 2 tygodnie poduczania nauczylam sie w szkole Lok wiecej przy pomoc Artura niz u nas w pol roku. Super podejcie do kursanta, super wszystko wytlumaczone. Polecam wszystkim.

Patryk Taraszkiewicz

Patryk Taraszkiewicz

Polecam!
24 września 2019

Polecam instruktora Marka Kawika. Cierpliwa osoba, z poczuciem humoru, można porozmawiać. Z nim bez problemu zdałem za pierwszym razem egazmin.

Mateusz Zdebel

Mateusz Zdebel

Polecam!
9 września 2019

Polecam Panią SYLWIE KOCOT! Miałem z nią zajęcia dodatkowe i przygotowała mnie perfekcyjnie!

Emilia Rzepka

Emilia Rzepka

Polecam!
21 sierpnia 2019

Polecam wszystkim gorąco! Profesjonalna szkoła z najlepszymi instruktorami. W szczególności polecam jazdy z Panem Markiem Kawikiem, który jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, wesoły i bardzo dobrze potrafi przygotować do egzaminu! :)

Julia Oszczepalska

Julia Oszczepalska

Polecam!
21 sierpnia 2019

Polecam wszystkim bardzo gorąco, najlepsze przygotowanie do egzaminu i najlepsi instruktorzy! Pani Sylwia wymiata❤️

Dawid Bieniasz

Dawid Bieniasz

Polecam!
13 sierpnia 2019

Polecam gorąco! :) Wykupiłem sobie w LOK-u godzinę jazd doszkalających przed drugim podejściem do egzaminu i było miło, przyjemnie,aż się samochód super prowadzi w takiej atmosferze.Polecam p.Witolda Parszywka, jak i szkołę :)

Krzysztof Pawełczyk

Krzysztof Pawełczyk

Polecam!
10 sierpnia 2019

Super szkoła instruktorzy najwyższej klasy a Pan Piotr dba o sprzęt który jest nowy i najwyższej jakości polecam tą szkołę każdemu zdacie napewno już niedługo zobaczymy się na kat. C+E pozdrawiam serdecznie i polecam każdemu

Krzysztof Kieczka

Krzysztof Kieczka

Polecam!
2 sierpnia 2019

Bardzo dobra szkoła autka nowe instruktorzy wspaniali profesjonalne podejście polecam każdemu .

Angelika Jasińska

Angelika Jasińska

Polecam!
8 lipca 2019

Świetne podejście do kursanta, samochody nowe odzwierciedlenie egzaminowych,szczególne podziękowania dla Pana Darka, który wyjaśnił mi w 4 godziny tyle co w 24 było za mało w innym ośrodku szkolenia.Dzięki !!!

Giacomo Stefano

Giacomo Stefano

Polecam!
4 lipca 2019

Najlepsza szkoła z nowoczesnym sprzętem, dobrymi i cierpliwymi instruktorami 😁

Sebastian Kwietniowski

Sebastian Kwietniowski

Polecam!
31 maja 2019

Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę, a w szczególności Pana Jurka który profesjonalnie podchodzi do swoich obowiązków, dzięki niemu zdałem za pierwszym razem!!! Wielkie dzięki:)

Wiktoria Józefiok

Wiktoria Józefiok

Polecam!
27 maja 2019

Z czystym sumieniem mogę polecić właśnie tę szkołę jazdy. Świetni instruktorzy, możliwość zdawania egzaminu państwowego samochodem, którym się odbywało jazdy co daje niesamowity komfort, bezproblemowa i miła sekretarka, która zna się na rzeczy, zero problemów z czymkolwiek, same plusy!

Łukasz Deleś

Łukasz Deleś

Polecam!
17 maja 2019

Szkola godna polecenia, instruktor Marek Kawik bardzo pogodny facet potrafi przekazać swoją wiedze. Dzięki temu udało mi się zdać za pierwszym razem .

Edyta Duda

Edyta Duda

Polecam!
8 maja 2019

Pan Marek Kawik - najlepszy instruktor! Cierpliwy, wesoły, wszystko na spokojnie wytłumaczy. Jazdy z nim to sama przyjemność i gwarancja zdanego egzaminu. Polecam! :)

Daria Banan Banaśkiewicz

Daria Banan Banaśkiewicz

Polecam!
8 kwietnia 2019

Bardzo dobra, profesjonalna i przyjazna dla kursanta szkoła. Instruktorzy na najwyższym poziomie zwłaszcza Pan Marek Kawik.

Stasiu Heliński

Stasiu Heliński

Polecam!
7 kwietnia 2019

Polecam a w szczególności jazdy z Panem Zenonem.

Mateusz Książek

Mateusz Książek

Polecam!
7 kwietnia 2019

Polecam, super szkoła a najbardziej Pan Kawik, który potrafi przygotować do egzaminu,

Robert Wesołek

Robert Wesołek

Polecam!
4 kwietnia 2019

Serdecznie polecam Dobrą Szkołę Lok, a zwłaszcza Instruktora Pana Marka Kawika, bardzo dobra technika nauczania, doskonałe poczucie humoru, zawsze uśmiechnięty i pełen pozytywnej energii oraz wspaniałe podejście do kursanta 😊

Dodaj swoją opinię na facebooku