Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie 5

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Polecam!
7 września 2022

Polecam! Będę bardzo dobrze wspominała kurs. Najlepszy instruktor, pan Jurek - szczery, pogodny i dodający otuchy w stresowych sytuacjach.

Polecam!
3 sierpnia 2022

Oczywiście że polecam z całego serca. 💨🏍️♥️ zdane oczywiście za pierwszym razem ! Super instruktorzy, super sprzęt, przygotowanie na najlepszym poziomie! 💪🏻💨

Polecam!
31 lipca 2022

Egzamin zdany za pierwszym razem !🍀 Bardzo polecam instruktora Pana Marka. Dobry nauczyciel,cierpliwy z poczuciem humoru,empatyczny a przede wszystkim wspierający i motywujący do działania. Pan Marek bardziej przejmował się w dniu mojego egzaminu niż Ja sama🤗 Dużym plusem szkoły jest to że miałam możliwość wypożyczenia i zdawać egzamin państwowy samochodem którym jeżdziłam podczas nauki. Po egzaminie położyłam dłoń na samochodzie i to było nasze pożegnanie z uśmiechem na twarzy!😁

Polecam!
29 lipca 2022

Córka zdała za pierwszym razem także podziękowania dla Pana Jurka za pełen profesjonalizm i super przygotowanie. Pozdrawiam

Polecam!
28 lipca 2022

Najlepsza szkoła jazdy! Już od pierwszej godziny za kołkiem czułam się bardzo dobrze i pewnie, a to wszystko dzięki wsparciu Pana Marka. Atmosfera była miła, a na zajęcia chodziłam z uśmiechem na twarzy😊 Dziękuję za przygotowanie do egzaminu państwowego. Zdane za pierwszym razem!

Polecam!
20 lipca 2022

Bardzo polecam LOK😁 super instruktorzy, dobry kontakt z kursantem. Egzaminy w WORD-ie zdane bez problemu.

Polecam!
8 lipca 2022

Nigdy nie byłem pewien, czy nadaję się na kierowcę. Zawsze było to moje marzenie. Na długo - jedynie marzenie. Dopóki nie poznałem LOKu i najlepszego, najwspanialszego, z wybitnym poczuciem humoru, bardzo inteligentnego człowieka-orkiestrę - Pana Marka. Do dziś pamiętam nasze pierwsze jazdy, jego uśmiech i słowa „masz tendencje, żeby to pochytać”. I tak dzisiaj zdałem swój egzamin państwowy, a wszystko dzięki wsparciu Pana Marka, dzięki jego motywacji, dzięki każdej chwili, którą poświecił mi, aby nauczyć mnie więcej. Panie Marku - jestem dozgonnie wdzięczny Panu za każdą lekcję. Brakuje takich ludzi jak Pan. Będę tęsknił - to pewne. Stworzył Pan najwspanialsze wspomnienia w mojej głowie związane z samochodem. Za wszystko - serdecznie dziękuję. Za miłą atmosferę. Za otwarcie mi furtki do poznania świata. Za to, że Pan był i spełnił moje marzenia… Polecam serdecznie, ta szkoła (i ten instruktor) to najlepszy wybór! ❤️

Polecam!
4 lipca 2022

Bardzo polecam to miejsce kategoria AM zdana za pierwszym razem dzięki nauce instruktora Artur Franczak widzimy się za cztery lata na kategorie B 😁😎

Polecam!
4 czerwca 2022

Polecam bardzo pana Marka, miło spędzony czas na jazdach. Instruktor bardzo cierpliwy i profesjonalny. Egzamin zdany za pierwszym razem🚗

Polecam!
20 kwietnia 2022

Bardzo polecam Dobra Szkołę Lok . A w szczególności instruktora Pana Marka super człowiek sympatyczny ,cierpliwy i kompetentny , a co najważniejsze doskonale wie na czym trzeba sie skupić lub ewentualnie popracować żeby uzyskać satysfakcjonujący efekt , oby więcej takich ludzi .

Polecam!
17 kwietnia 2022

Polecam bardzo ;-) najlepsza szkoła jazdy i najlepszy instruktor Pan Marek :-)

Polecam!
30 marca 2022

Bardzo dobra szkoła polecam dobre przygotowanie do egzaminu i super Atmosfera Polecam ! Najlepszy Instruktor Artur :)

Polecam!
1 lutego 2022

polecam bardzo!😍 najlepsza szkola jazdy i najlepszy instruktor - Pan Marek!!❤

Polecam!
19 stycznia 2022

Bardzo polecam Dobrą Szkołę LOK a przede wszystkim instruktora P. Marka Kawika. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu o bardzo wielkim sercu, wspaniałe podejście do kursanta. Dzięki niemu nie poddałam sie po nieudanych próbach zdania egzaminu na prawo jazdy, dokonał cudu i ZDAŁAM EGZAMIN! :)

Polecam!
14 grudnia 2021

Dziś jest mój dzień ! tak, tak, zdałam egzamin na prawo jazdy ! Jestem przeszczęśliwa. Ale nie osiągnęła bym tego bez mojego instruktora Pana Marka ! Pan Marek....no cóż tu dużo pisać, Ci którzy mieli doczynienia z Panem Markiem będą wiedzieli o czym mówię ☺️ a mianowicie jest to osoba która emanuje pozytywną energia co przekłada się na rozładowanie stresu podczas jazdy. Jest to człowiek bardzo kulturalny i szczery. Posiada mega fachowe podejście do kursanta - wytłumaczy wszystko od podstaw, potrafi cierpliwie tłumaczyć jedna rzecz kilka razy. Tak cierpliwego człowieka to ze świecą szukać ☺️ mogłabym wymieniać i wymieniać zalety Pana Marka w nieskończoność. Podsumowując jeśli ktoś się zastanawia nad wyborem instruktora to decydować się na Pana Marka bez zawahania ! najlepszy instruktor ❤️

Polecam!
7 grudnia 2021

Egzamin zdany😊 Jest to nasz wspólny sukces Artur Franczak dziękuje za przygotowanie do egzaminu za cierpliwość i wyrozumiałość za każdy wytknięty błąd za każdą motywacje i za to że nie pozwoliłeś mi się poddać gdzie już w głowie były takie myśli podziwiam Cię za to co robisz wielki szacun😊❤ POLECAM DOBRA SZKOŁA LOK ARTUR FRANCZAK !!!

Polecam!
6 grudnia 2021

Bardzooo, ale to bardzo polecam instruktora Pana Marka! Cierpliwy człowiek, ktory potrafi wszystko na spokojnie wytlumaczyc(mimo, ze pytalam wiele razy o to samo) Po 5 latach przerwy nauczył mnie wszystkiego i dzieki Jego wiedzy, umiejetnosci i wsparciu udało sie dziś zdać za pierwszym razem. Panie Marku... Jeszcze raz dziękuję! Pozdrawiam :)

Polecam!
24 listopada 2021

Pełen profesjonalizm zarówno na teorii jak i praktyce. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem instruktora polecam Pana Krzysztofa. Właściwy człowiek na właściwym miejscu, z poczuciem humoru. Potrafi nauczyć zarówno jazdy samochodem jak i rodzenia sobie w sytuacjach stresowych. Bardzo polecam LOK :-)

Polecam!
10 listopada 2021

Egzamin zadny za pierwszym razem:) Polecam pana Marka, bardzo miło spędzony czas na jazdach. Instruktor bardzo cierpliwy i profesjonalny:)

Polecam!
10 listopada 2021

Jeśli prawo jazdy to tylko tutaj. Profesjonalni, sympatyczni i cierpliwi instruktorzy szczególnie polecam Pana Jurka dzięki któremu po 20 latach egzamin zdany za pierwszym razem.

Dodaj swoją opinię na facebooku