Zapisy on-line Zaufane opinie

Ośrodek szkolenia kierowców

Opinie 4.9

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Rafał Górski

Rafał Górski

Polecam!
1 czerwca 2020

Bardzo gorąco polecam każdemu zrobiłem w tej szkolę kategorię C, C+E oraz D wszystkie egzaminy zdane bez najmniejszych problemów

Ola Skowrońska

Ola Skowrońska

Polecam!
12 marca 2020

Najlepsza szkoła, dzięki niej posiadam kat. B, BE, C, CE oraz D. ❤️

Maria Błaszczak

Maria Błaszczak

Polecam!
4 marca 2020

Szybki czas wykładów, świetne przygotowanie do egzaminu zarówno praktycznego jak i teoretycznego. Mili instruktorzy oraz obsługa, przyjazna atmosfera .Z całego serca polecam Pana Marka Kawika, który doskonale przygotowuje do egzaminu praktycznego.

Ewelina Sobiczewska

Ewelina Sobiczewska

Polecam!
24 lutego 2020

najlepsza szkola pan marek kawik najlepszy instruktor polecam

Klaudia Józefiok

Klaudia Józefiok

Polecam!
21 lutego 2020

Wykłady przyjemne, a osoby pracujące tam wszystkie przesympatyczne. Szczególnie polecam Pana Kawika, z którym miałam jazdy, na które chodziłam z uśmiechem na twarzy. Wyrozumiały, pomocny, spokojny i przede wszystkim zawsze z dobrym humorem. Dziś miałam drugie podejście do egzaminu państwowego, które przebiegł pozytywnie. Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy :)

Krystian Góra

Krystian Góra

Polecam!
20 lutego 2020

Bardzo dobra szkoła. Z instruktorów polecam Pana Marka.

Klaudia Jakubczak

Klaudia Jakubczak

Polecam!
19 lutego 2020

Najlepsza szkoła!!! Dzięki wam zdałam za pierwszym razem ! 😀 Pan Witek najlepszy instruktor wytłumaczy tak że w pięty pójdzie ale skutecznie 😄😀😀

Izabela Szczurek

Izabela Szczurek

Polecam!
25 stycznia 2020

Jak zawsze pełen profesjonalizm :)

Marcin Garbocz

Marcin Garbocz

Polecam!
24 stycznia 2020

Gorąco polecam Dobra Szkoła LOK. 😀 Pełen profesjonalizm,wspaniali instruktorzy. Szkoła godna polecenia. Nauka na nowych, zadbanych autach. Kat. C, przewóz rzeczy i C+E zdane za pierwszym razem. 😀

Martyna Wojtala

Martyna Wojtala

Polecam!
9 stycznia 2020

Szkoła, którą polecam z całego serca. Profesjonalizm, cudowna atmosfera i najlepsza kadra. Gorąco polecam Pana Witolda Parszywke - przesympatyczny człowiek. Dzięki jego podejściu i cierpliwości egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem 😊❤️

Tomasz Budny

Tomasz Budny

Polecam!
16 grudnia 2019

Gorąco polecam ,atmosfera jest przesympatyczna pojazdy nowe pachnace czyściutkie .Widać że Prezes Jakubowski duzy nacisk kładzie na auta jak i na instruktorów .Akurat wykupilem u nich jazdy doszkalające na C+E z innego ośrodka i mam porownanie ,jakość sprzetu i instruktora mnie rozczarowała diametralnie.Dodatkowe 6 godzin z p.Błażejem i Darkiem doprowadziła do tego że przed egzaminem czulem sie mocny i spokojny i przedewszystkim pewny swoich umiejetności. Egzamin zdany bez zająkniecia egzaminatora niemiał nic do powodzenia tak byłem przygotowany szkoda tylko że pojazdy na egzaminie są w tak słabym stanie technicznym bo w Loku sa jak nowe.W mojej ocenie to najlepsza szkoła a nie dobra szkoła.

Magdalena Ejdys

Magdalena Ejdys

Polecam!
13 grudnia 2019

Polecam Pana Marek Kawik ,najlepszy instruktor,pelen profesjonalizm i miła atmosfera.

Nikola Harańczyk

Nikola Harańczyk

Polecam!
11 grudnia 2019

Bardzo dziękuję za dokładne i skuteczne przygotowania do egzaminu ! Gorąco polecam szkołę jazdy jak i instruktora.... p.Jurek najlepszy ❤🚘

Józefina Woźniak

Józefina Woźniak

Polecam!
6 grudnia 2019

Pełen profesjonalizm , super atmosfera, bardzo miły instruktor Pan Marek Kawik. To właśnie dzięki niemu mogę cieszyć się zdanym egzaminem. Serdeczne polecam!

Mariusz Wójcik

Mariusz Wójcik

Polecam!
20 listopada 2019

Moim zdaniem jest to najlepsza szkoła jazdy w okolicy i nie tylko że ja do niej uczęszczałem ale mają po pierwsze najlepszych instruktorów a i co chodzi o samochody to jest w czym wybierać no i wiedzę którą przekazują na kursie przydaje się póżniej w czasie samodzielnej jazdy .Dobrą Szkołę LOK polecił bym każdemu kto wybiera się na prwojazdy

Kasia Rafał Magiera

Kasia Rafał Magiera

Polecam!
2 listopada 2019

Profesjonalizm, przecudowna atmosfera, idealne przygotowanie do Egzaminu Państwowego - gwarantowane! Szczególne podziękowania dla Pana Marka Kawik za perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Najlepszy instruktor. ⬆️⬆️ Dziękuje za każdą godzinę jazd, na której nigdy nie brakowało cennych uwag i rad oraz uśmiechu i humoru. Jazda z P. Markiem to sama przyjemność i gwarancja zdanego egzaminu.! Jeden z ważniejszych okresów w życiu, który będe dobrze wspominać. Polecam serdecznie! 🚗❤

Arkadiusz Kobylorz

Arkadiusz Kobylorz

Polecam!
9 października 2019

Wydaje mi się że nie ma lepszej szkoły jazdy w pobliżu.Mam na myśli kurs na kat C i CE. Nowy sprzęt na którym nauka to sama przyjemność. Instruktorzy posiadają dużą wiedzę,którą potrafią przekazać w prosty i zrozumiały sposób. Szkoła która potrafi dostosować się do kursanta,mimo trudności z moją dyspozycyjnością udało się ukończyć oba kursy w krótkim czasie. Plac manewrowy odpowiednio oznakowany,odpowiedniej wielkości. Jeżeli ktoś chce się nauczyć jeździć czymś większym to polecam tą szkołę. Dzięki dobremu przygotowaniu udało się zdać oba egzaminy za pierwszym podejściem,a to już mówi wszystko na temat tej szkoły. Polecam 😃😃

Dorota Leder

Dorota Leder

Polecam!
9 października 2019

Bardzo dobra szkola.Przygotowanie do egzaminow rewelacja, chodz moje odbywaly sie zagranica przez 2 tygodnie poduczania nauczylam sie w szkole Lok wiecej przy pomoc Artura niz u nas w pol roku. Super podejcie do kursanta, super wszystko wytlumaczone. Polecam wszystkim.

Patryk Taraszkiewicz

Patryk Taraszkiewicz

Polecam!
24 września 2019

Polecam instruktora Marka Kawika. Cierpliwa osoba, z poczuciem humoru, można porozmawiać. Z nim bez problemu zdałem za pierwszym razem egazmin.

Mateusz Zdebel

Mateusz Zdebel

Polecam!
9 września 2019

Polecam Panią SYLWIE KOCOT! Miałem z nią zajęcia dodatkowe i przygotowała mnie perfekcyjnie!

Dodaj swoją opinię na facebooku